Αρχική   Η εταιρία μας   Προϊόντα   Υπηρεσίες   Περιπτώσεις   Σύνδεσμοι   Επικοινωνία
   
  ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
Η ΤΡΑΤΑ ανακυκλώνει φελιζόλ, χαρτοκιβώτια και πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Διαχείριση των απορριμμάτων σε πλοία, κρουαζιερόπλοια, πλατφόρμες.

ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Αποσυσκευάστε γιαούρτια, γάλατα, χυμούς, μπύρες και αναψυκτικά σε συσκευασίες όπως μπουκάλια PET, TETRAPAK , μεταλλικά δοχεία ή κουτιά αλουμινίου.

RUNI A.S.
Κοχλιωτοί συμπιεστές από την εταιρία RUNI.

JBT FoodTech
Κλειστικά, Γεμιστικά

   
   
 Αρχική Σελίδα  |  Προϊόντα  |  Μηχανήματα Τροφίμων  |  MEKITEC

MEKITEC

Λύσεις

Οι επιλογές για την ανίχνευση ξένων σωμάτων στη βιομηχανία τροφίμων έχουν εδώ και καιρό περιοριστεί. Μέχρι τώρα, υπήρχαν από τη μία μόνο απλοί ανιχνευτές μετάλλων και από την άλλη πολύ ακριβές συσκευές ακτίνων Χ. Με τη σειρά ΜΕΚΙ έχετε επιτέλους τη σωστή επιλογή:  Η σειρά ΜΕΚΙ είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ποιοτικού ελέγχου που χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία στην επεξεργασία εικόνας από ακτίνες Χ και όλα αυτά σε τιμή ΈΚΠΛΗΞΗ.

Αυτή τη στιγμή προσφέρουμε τρεις διαφορετικούς τύπους λύσεων  ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες σας:

 MEKI

To MEKI είναι έναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα ελέγχου ποιότητας, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνων από ακτίνες Χ. Έχουμε επικεντρωθεί στον σχεδιασμό ενός υψηλής ποιότητας συστήματος ανίχνευσης που μπορεί να αναγνωρίσει ξένα σώματα όπως μέταλλο, πέτρα, γυαλί, οστά, κεραμικά και υψηλής πυκνότητας πλαστικά. Ταυτόχρονα εκτελούμε διάφορες επιπρόσθετες λειτουργίες όπως την ανίχνευση σχήματος/μορφής ή περιεχομένου.  Οι απαιτήσεις του πελάτη έχουν αποτελέσει την ύψιστη προτεραιότητά μας κατά το σκεδιασμό και έχουμε κρατήσει το μέγεθος του ΜΕΚΙ περιορισμένο ώστε να μπορεί να χωρέσει σε διαφορετικούς τύπους γραμμών παραγωγής και απαιτεί ελάχιστο χώρο για την εγκατάστασή του σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή ακτίνων Χ. Ακόμη και υψηλή υγρασία ή υλικά συσκευασίας που έχουν μέταλλο δεν αποτελούν πρόβλημα για ένα MEKI !

(κάντε ΚΛΙΚ εδώ για το φυλλάδιο του ΜΕΚΙ)

COMBIMEKI

Στο μοντέλο αυτό συνδυάζουμε της λειτουργίες ανίχνευσης που έχει το μοντέλο MEKI με ένα σύστημα Ελέγχου Βάρους ώστε να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν που δίνει μία συνολική λύση ποιοτικού ελέγχου το COMBIMEKI. Με όλα τα πλεονεκτήματα του μοντέλου MEKI: ανίχνευση και απομάκρυνση ξένων σωμάτων, έλεγχο σχήματος, έλεγχος περιεχομένου και την ικανότητα να ανιχνεύει και να απομακρύνει τα προϊόντα με παρατυπίες βάρους, μπορούμε να σας προσφέρουμε μία λύση που αυξάνει την ποιότητα των προϊόντων σας, την ικανοποίηση των πελατών και σας εξοικονομεί πόρους από την ανίχνευση ξένων σωμάτων στα προϊόντα σας.

(κάντε ΚΛΙΚ εδώ για το φυλλάδιο του COMBIMEKI)

 

MIDMEKI

Με το μοντέλο MIDMEKI, έχουμε διευρύνει την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική σειρά προϊόντων, με μια συσκευή που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του MEKI με ένα φαρδύτερο ταινιόδρομο και μια εξαιρετικά μεγαλύτερη περιοχή ανίχνευσης. Είναι ιδανική λύση για την ανίχνευση και την απομάκρυνση των προϊόντων που περιέχουν ξένα αντικείμενα ή ελαττωματικών προϊόντων σε μεγαλύτερες συσκευασίες τροφίμων, δίσκοι προϊόντων καθώς και την επιθεώρηση των πολλαπλών γραμμών.

 

(κάντε ΚΛΙΚ εδώ για το φυλλάδιο του MIDMEKI)

   

 

MEKI - video:ΜΕΚΙ
Επαναστατικό από κάθε άποψη


DEMO CENTER
Για να δοκιμάσετε την απόδοση και τη λειτουργία του ΜΕΚΙ
 
 
ΜΕΚΙ

COMBIMEKI

MIDMEKI

DEMO CENTER

 

 

 

 

Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...

 

   
:: Η εταιρία μας :: Προϊόντα :: Μηχανήματα Τροφίμων :: Μηχανήματα Ανακύκλωσης :: Υπηρεσίες :: Ολοκληρωμένες Λύσεις :: Συντήρηση - Επισκευή :: Περιπτώσεις :: ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ :: ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ :: ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ :: Σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη :: Σύνδεσμοι :: Επικοινωνία ::

Login  Υπενθύμιση κωδικού 
active³ 4.7 · © Ultravision · Όροι χρήσης