Αρχική   Η εταιρία μας   Προϊόντα   Υπηρεσίες   Περιπτώσεις   Σύνδεσμοι   Επικοινωνία
   
  ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
Η ΤΡΑΤΑ ανακυκλώνει φελιζόλ, χαρτοκιβώτια και πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Διαχείριση των απορριμμάτων σε πλοία, κρουαζιερόπλοια, πλατφόρμες.

ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Αποσυσκευάστε γιαούρτια, γάλατα, χυμούς, μπύρες και αναψυκτικά σε συσκευασίες όπως μπουκάλια PET, TETRAPAK , μεταλλικά δοχεία ή κουτιά αλουμινίου.

RUNI A.S.
Κοχλιωτοί συμπιεστές από την εταιρία RUNI.

JBT FoodTech
Κλειστικά, Γεμιστικά

   
   
 Αρχική Σελίδα  |  Προϊόντα  |  Μηχανήματα Ανακύκλωσης  |  TOMRA - Titech

TOMRA - Titech

Metal Sorting:

Οι πελάτες απαιτούν αυξημένη ποιότητα των προϊόντων από scrap μέταλλα και δευτερογενείς πρώτες ύλες.

Πολλές είναι οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας με συμβατική διαλογή μετάλλων, οι οποίες δεν είναι εξοπλισμένες για να αντιμετωπίσουν την υψηλότερη ποιότητα στη διαλογή των μετάλλων - η TITECH βοηθά να διαλέξετε τα χρήσιμα.

Συχνό είναι το φαινόμενο, υπολείμματα μετάλλων να χάνονται μέσα στα υλικά που πετιούνται ή να προκύπτουν προϊόντα τα οποία δεν έχουν την κατάλληλη καθαρότητα για να παράξουν μία προστιθέμενη αξία στον ανακυκλωτή. 

Επιπλέον, όλο και περισσότερες χώρες έχουν θεσπίσει νομοθεσία η οποία καθιστά την επεξεργασία των υλικών, τη διαλογή των απορριμμάτων και την ανάκτηση των υπολειμμάτων με κάποια αξία, υποχρεωτική προκειμένου να επιτρέπουν την εύκολη διάθεση των υπολειμμάτων.

Από το 2000 η TITECH έχει προσφέρει μία συσκευή διαλογής που μπορεί να κάνει εξαιρετική διαλογή μετάλλων χάρη στην τεχνολογία των ηλεκτρομαγνητικών αισθητήρων του.

 


www.titech.com 
 
 
Πρέσες Bramidan

RUNI A.S.

TOMRA - Titech

Δετικά

 

 

 

 

Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...

 

   
:: Η εταιρία μας :: Προϊόντα :: Μηχανήματα Τροφίμων :: Μηχανήματα Ανακύκλωσης :: Υπηρεσίες :: Ολοκληρωμένες Λύσεις :: Συντήρηση - Επισκευή :: Περιπτώσεις :: ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ :: ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ :: ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ :: Σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη :: Σύνδεσμοι :: Επικοινωνία ::

Login  Υπενθύμιση κωδικού 
active³ 4.7 · © Ultravision · Όροι χρήσης