Αρχική   Η εταιρία μας   Προϊόντα   Υπηρεσίες   Περιπτώσεις   Σύνδεσμοι   Επικοινωνία
   
  ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
Η ΤΡΑΤΑ ανακυκλώνει φελιζόλ, χαρτοκιβώτια και πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Διαχείριση των απορριμμάτων σε πλοία, κρουαζιερόπλοια, πλατφόρμες.

ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Αποσυσκευάστε γιαούρτια, γάλατα, χυμούς, μπύρες και αναψυκτικά σε συσκευασίες όπως μπουκάλια PET, TETRAPAK , μεταλλικά δοχεία ή κουτιά αλουμινίου.

RUNI A.S.
Κοχλιωτοί συμπιεστές από την εταιρία RUNI.

JBT FoodTech
Κλειστικά, Γεμιστικά

   
   
 Αρχική Σελίδα  |  Προϊόντα  |  Μηχανήματα Ανακύκλωσης  |  RUNI A.S.

RUNI A.S.

 

Κοχλιωτής Συμπιεστής RUNI --> Δίνει αξία στα απόβλητά σας

Επιστρεφόμενα προϊόντα, πλεονάζοντα υλικά ή υποπροϊόντα μπορούν να μετατραπούν σε προϊόντα αξίας με τη χρήση του κοχλιωτού συμπιεστή RUNI αντί να πετιούνται αναξιοποίητα και με μεγάλο κόστος. Με τους κοχλιωτούς συμπιεστές της RUNI μπορούμε πολύ εύκολα να μειώσουμε σε θεαματικό βαθμό τον όγκο απορριμάτων με ευεργετικά αποτελέσματα τόσο σε θέμα εξοικονόμησης χρημάτων όσο και προστασίας του περιβάλλοντος.

  • Διάφοροι τύποι συμπιεσμένων υλικών μπορούν να πωληθούν για ανακύκλωση. Για παράδειγμα υλικά όπως το EPS(styrofoam), το ΕPE(expanded poly ethylene), EPP(expanded poly propylene), XPS(extruded polystyrene), PUR(polyurethan),μπουκάλια ΡΕΤ και αλουμινένια κουτιά, με τους συμπιεστές της RUNI μετατρέπονται εύκολα και γρήγορα από πρόβλημα σε υλικά με εμπορεύσιμη αξία για την επιχείρησή σας.
  • Βρεγμένα ή με μεγάλη υγρασία απόβλητα, μπορούν να στραγγιστούν και να διατεθούν προς μεταφορά και εναπόθεση με πολύ χαμηλότερο κόστος. Για παράδειγμα μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή στη χαρτοβιομηχανία ή και σε οποιαδήποτε επιχείρηση που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ύπαρξη υγρών μέσα σε ανακυκλώμενο υλικό.
  • Αποθηκευτικός χώρος, διαχείριση και εργατοώρες σώζονται.
  • Μικρότερο κόστος και μειωμένη περιβαλλοντική επιβάρυνση εξαιτίας της μείωσης των μεταφορών που πετυχαίνουμε από την απομάκρυνση πλεονάζοντος υγρασίας και αέρα.

Από το 1996, η εταιρία RUNI εξειδικεύεται στον πιο αποτελεσματικό τρόπο συμπίεσης, από πλευράς εξοικονόμισης ενέργειας και χρημάτων, τους κοχλιωτούς συμπιεστές. Αποτελούν μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην τεχνολογία των κοχλιωτών συμπιεστών και έχουν αναπτύξει μία ιδιαίτερη τεχνογνωσία και εμπειρία μέσα από τη συνεχή βελτίωση των τεχνολογιών τους. 

Οι μηχανές αυτές κατασκευάζονται στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Δανία και έχουν εγγύηση δύο χρόνια.             


 

H ΣΥΜΠΙΕΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ

 Η RUNI ξεκίνησε να κατασκευάζει συμπιεστές με κύριο στόχο τη διαχείρηση του φελιζόλ για λογαριασμό της βιομηχανίας ιχθυρών.Με τον καιρό τους εξέλλιξε σε τέτοιο βαθμό, ώστε σήμερα οι κωχλιοτοί συμπιεστές της, με τα κατάλληλα εξαρτήματα, να μπορούν να συμπιέσουν σχεδόν κάθε είδους υλικό.Παρακάτω παρατίθονται μερικά είδη υλικών για τα οποία οι συμπιεστές της RUNI αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή:

Η συμπίεση υλικού μέσα από την ποιότητα του τελικού προιόντος που εγγυώνται οι συμπιεστές της RUNI εξασφαλίζουν για την επιχείρησή σας εξοικονόμηση χώρου και κόστους μεταφοράς και μετατρέπουν το μειονέκτημα της διαχείρησης άχρηστου υλικού σε πλεονέκτημα δίνοντάς του εμπορεύσιμη αξία.  
 
Πρέσες Bramidan

RUNI A.S.

TOMRA - Titech

Δετικά

 

 

 

 

Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...

 

   
:: Η εταιρία μας :: Προϊόντα :: Μηχανήματα Τροφίμων :: Μηχανήματα Ανακύκλωσης :: Υπηρεσίες :: Ολοκληρωμένες Λύσεις :: Συντήρηση - Επισκευή :: Περιπτώσεις :: ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ :: ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ :: ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ :: Σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη :: Σύνδεσμοι :: Επικοινωνία ::

Login  Υπενθύμιση κωδικού 
active³ 4.7 · © Ultravision · Όροι χρήσης