Αρχική   Η εταιρία μας   Προϊόντα   Υπηρεσίες   Περιπτώσεις   Σύνδεσμοι   Επικοινωνία
   
  ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ
Η ΤΡΑΤΑ ανακυκλώνει φελιζόλ, χαρτοκιβώτια και πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα

ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ
Διαχείριση των απορριμμάτων σε πλοία, κρουαζιερόπλοια, πλατφόρμες.

ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Αποσυσκευάστε γιαούρτια, γάλατα, χυμούς, μπύρες και αναψυκτικά σε συσκευασίες όπως μπουκάλια PET, TETRAPAK , μεταλλικά δοχεία ή κουτιά αλουμινίου.

RUNI A.S.
Κοχλιωτοί συμπιεστές από την εταιρία RUNI.

JBT FoodTech
Κλειστικά, Γεμιστικά

   
   
 Αρχική Σελίδα  |  Σύνδεσμοι

Σύνδεσμοι

      Ο όμιλος JBTFoodTech προσφέρει τις βέλτιστες λύσεις σε ανάγκες τόσο για μεμονωμένες μηχανές όσο και για πλήρεις γραμμές επεξεργασίας τροφίμων, με στόχο την ενίσχυση της αξίας του προιόντος και την εξασφάλιση της ποιότητας  στα τρόφιμα.

      Η Cabinplant A/S είναι παγκόσμιος προμηθευτής των κατάλληλων λύσεων επεξεργασίας για τη βιομηχανία τροφίμων. Τα προιόντα των βιομηχανιών που απευθύνετα είναι τα ψάρια, τα οστρακόδερμα, τα φρούτα, τα λαχανικά, τα μούρα και τα έτοιμα φαγητά. Η CABINPLANT παρέχει τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα ζυγίσματος και συσκευασίας για ένα ευρύ φάσμα των βιομηχανιών.

      Η Best nv(ηλεκτρονική διαλογή Βελγικής τεχνολογίας) είναι μια καινοτόμος εταιρία ειδικευμένη στην εφαρμοσμένη μηχανική, στην εμπορία  και εγκατάσταση μηχανημάτων ηλεκτρονικής διαλογής για τη βιομηχανία.Τα μηχανήματά της προσφέρουν την καλύτερη λύση σε εταιρίες τροφίμων ή εταιρίες ανακύκλωσης, σε θέματα διαλογής προιόντων.

      Η Bucher Foodtech είναι ο κύριος κατασκευαστής εξοπλισμού στην παραγωγική διαδικασία της χυμοποίησης φρούτων. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο  γραφείων και  εμπορικών αντιπροσώπων, η εταιρία εκπληρώνει τις προσδοκίες των πελατών της.

      Στην NOR-REG φροντίζουμε τόσο για το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό των προιόντων. Από το 1969, η NOR-REG αναπτύσσει και παράγει μηχανές και εξοπλισμό για τη συσκευασία βιομηχανίας.Η NOR-REG έχει αναπτυχθεί για να γίνει ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους προμηθευτές στους κατασκευαστές συσκευασίας.

      Μερικά χρόνια πριν η Niverplast εξέλιξε την Easy Open τεχνολογία η οποία είναι η απάντηση στη βαρετή και χρονοβόρα δουλειά της συσκευασίας στον τομέα της παραγωγής.Το Easy open καθιστά την εργασία ευκολότερη, γρηγορότερη και κατά συνέπεια αυξάνει την παραγωγικότητα.Η Niverplast ανέπτυξε τους διάφορους τύπους μηχανών που μπορούν να λύσουν αυτό το ζήτημα για λογαριασμό σας.

      Η Mectra σχεδιάζει και κατασκευάζει ολοκληρωμένες γραμμές επεξεργασίας και πακεταρίσματος, στους τομείς όπου η συσκευασία είναι ένα στρατηγικό στοιχείο στη αλυσίδα εφοδιασμού. Η διεθνής επιτυχία της Mectra έχει επιτευχθεί με τη χρησιμοποίηση των πλέον προηγμένων λύσεων για το χειρισμό του λευκοσιδήρου, του αλουμινίου, των εμπορευματοκιβωτίων γυαλιού, των κουτιών από χαρτόνι και των εμπορευματοκιβωτίων πακέτων.

     Η  CTI FoodTech προσφέρει τις πλήρεις γραμμές επεξεργασίας ροδάκινων. Πρόσφάτως με την εξαγορά του συστήματος ''Peach line'' από την FMC, Η ομάδα CTI Foodtech είναι ο δεύτερος παγκόσμιος κατασκευαστής εκπυρηνωτικών ροδακίνου.


 
 
Η εταιρία μας

Προϊόντα

Υπηρεσίες

Περιπτώσεις

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

 

 

 

 

Mailing list

Δώστε μας το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι...

 

   
:: Η εταιρία μας :: Προϊόντα :: Μηχανήματα Τροφίμων :: Μηχανήματα Ανακύκλωσης :: Υπηρεσίες :: Ολοκληρωμένες Λύσεις :: Συντήρηση - Επισκευή :: Περιπτώσεις :: ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ :: ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ :: ΑΠΟΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ :: Σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη :: Σύνδεσμοι :: Επικοινωνία ::

Login  Υπενθύμιση κωδικού 
active³ 4.7 · © Ultravision · Όροι χρήσης